Lata Medang with ZTE Malaysia

ASYIK-ASYIK TENGOK JAM, ALAA BARU 15 MINIT. 2 JAM HIKING TAU

LATA MEDANG!
Tak ramai yang tahu pasal air terjun kat atas ni. Team BBQ Malaysia pun baru tahu lepas dapat request dari ZTE Malaysia. Mak aihh! 2 jam perjalanan nak sampai ke kaki air terjun tu. Terasa jaaaauh je nak sampai. Trail mudah tapi bila part berbuuuukittttttt itu adehh kaki rasa nak tercabut 😂

Pengalaman paling BEST team kami pernah lalui 😁💪🏻. TEAM BBQ Malaysia telah TERbahagi dua. Hehhe. Team yang dibelakang terpaksa menemai sorang ahli ZTE turun semula kerana alergik teruk bersama bekalan team. Huk! Huk

Beg bbq pit tertinggal kat belakang. Lapar dan penat mendaki lagi. Fuhhhh mencabar! Tapi best! Serious best! Lata Medang telah mencabar Team BBQ Malaysia untuk memberikan service yang terbaeekk. Berjalan sambil membawa muatan. HAHAHAHA. WE DID IT! Power tak?😜

Tak nak cerita lebih-lebih. Nah tengok video ni 😎😎😎

TQ ZTE Malaysia 😍

ZTE Malaysia Trip to Lata Medang
Jumlah pax: 43 orang

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X